top of page
IMG_0878 conv.jpeg

OMmig

Jeg er 44 år og har været gift med Ana gennem de sidste 15 år. Sammen har vi William på 10 år og Vanessa på 7. Sammen bor vi i Grindsted nord for Hammer Bakker.

Jeg har arbejdet med skovdrift og naturbevaring professionelt og praktisk gennem de sidste 25 år i offentlige institutioner, private organisationer og gennem selvstændige initiativer.

I Danmark har jeg arbejdet med naturnær skovdrift, certificering, FSC, PEFC, driftsplan-lægning, biodiversitet og rekreativ udvikling, samt vandløb og vandløbsvedligehold. 

I udlandet har jeg arbejdet med indfødte folk i Amazonas i mere end 20 år. Arbejdet med indfødte folk har bragt mig vidt omkring, og jeg startede i 2006 et turistprojekt sammen med en Shuar landsby, der har arbejdet med turisme lige siden. Derudover har jeg arbejdet med opmåling af regnskov og hjulpet indfødte folk med at få skøder på deres jord (kollektive rettigheder) samt CSR projekter, sundhedsprojekter, forskning, guidning m.m..

I 2006 blev Ana og jeg gift. Ana er Shuar indianer og kommer fra en lille landsby i Amazonas. Vi har begge boet i Danmark siden 2008, men har stadig hus i landsbyen som vi besøger så ofte det kan lade sig gøre. 

Jeg er passioneret indenfor Amazonas, indfødte folk og skov og natur i Danmark såvel som udland. Viljen til at gøre en forskel indenfor miljøområdet har bragt mig vidt omkring og smitter af blandt mennesker. Gennem de seneste 10 år holdt mere end 50 foredrag herhjemme omkring det at være gift med regnskoven, Ecuador, skov og natur i forskellige klubber, foreninger, skoler, højskoler, fagforeninger, menighedsråd og på folkeuniversitetet.

bottom of page